Infolinia

tel.kom.784-467-521 

w godz: pon.-piąt. 10:00-20:00
*opłata za połączenie według
stawek danego operatora 

Paczkomaty

Paczkomaty InPost

Prestige

Producenci

Google plus +

 

Sonda

Twoje wydatki na ubranka wynoszą miesięcznie

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Twój Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Statystyki

Produktów:
4135
Kategorii:
208
Nowości:
2149
Promocje:
70

Zaloguj się

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu TOP-MALUSZEK.PL

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe podane przez Zamawiającego na stornie www.top-maluszek.pl są przetwarzane w celach realizacji umowy sprzedaży zgodne z warunkami określonymi w Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 101 z 2002r. poz. 926, z późn.zm.) oraz w Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024)

Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu. Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia. Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim. Sklep zgłoszony jest do REJESTRU GIODO: nr.księgi:144883.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres e-mail SKLEP@TOP-MALUSZEK.PL bądź telefonicznie pod numerem kom.602-228-968


WWW.TOP-MALUSZEK.PL

Sklep jest w trybie podglądu

Od drugiej połowy 2013 roku prowadzimy internetowy sklep dziecięcy pod nazwą handlową TOP-MALUSZEK.PL specjalizujący się w sprzedaży detalicznej. Oferta sklepu to: ubranka dziecięce, ubranka dla niemowląt i wyprawki dla noworodka w tym również na okoliczności ceremonii chrztu świętego jak i roczku. Aby spełnić oczekiwania obecnego rynku dbamy aby towar dostępny w naszych sklepach był zawsze wysokiej jakości i posiadał stosowne certyfikaty bezpieczeństwa i jakości. Współpracujemy głównie z producentami, co daje nam możliwość stworzenia dobrych cen. Obecnie w naszych magazynach mamy produkty jak: body dziecięce | śpioszki dziecięce | pajace dla niemowląt | koszulki dziecięce | skarpety niemowlęce | ubranka do chrztu | szatki chrzcielne | obuwie do chrztu | beciki dziecięce | spodenki dla chłopców i leginsy dla dziewczynek | spodenki dresowe | bluzy i komplety dziecięce | ubranka licencjonowane z bohaterami bajek disney-a | czapeczki i szaliki oraz rękawiczki | hurt detal | zapraszamy © TOP-MALUSZEK.PL 2013-2016.

Click Shop | Hosting home.pl